Μόνο με μεγάλες εκπτώσεις εξασφαλίζουν δημόσια έργα οι κατασκευαστικές

Σε υψηλές εκπτώσεις υποχρεώνονται να καταφύγουν πλέον οι περισσότερες εταιρείες του κλάδου των κατασκευών προκειμένου να επιβιώσουν στη σημερινή αγορά, καθώς το υπουργείο Υποδομών «κωφεύει» στις συνεχείς εκκλήσεις του συνόλου του τεχνικού κόσμου για μεταρρύθμιση του υφιστάμενου συστήματος, το οποίο κρίνεται μη βιώσιμο από «μικρούς και μεγάλους» των κατασκευών. Continue reading “Μόνο με μεγάλες εκπτώσεις εξασφαλίζουν δημόσια έργα οι κατασκευαστικές”

Η “Ελληνική Υδροκατασκευή” πήρε το έργο «ΔΡΟΣΙΑ-ΔΙΟΝΥΣΟΣ-Ν. ΜΑΚΡΗ»

Με σημαντικές συμμετοχές πραγματοποιήθηκε ο διαγωνισμός που αφορούσε τη βελτίωση του οδικού άξονα Δροσιά-Διόνυσος-Νέα Μάκρη. Μέσα από τη διαγωνιστική διαδικασία η εταιρεία που μειοδότησε ήταν η «Ελληνική Υδροκατασκευή», δίνοντας πολύ μεγάλη έκπτωση που έφτασε το 62,3%. Δεύτερη ήρθε η εταιρεία ΟΔΟΣ ΑΤΕ με 47,54% και τρίτη η ΤΟΗ ΑΒΕΤΕ με 45,31%.
Continue reading “Η “Ελληνική Υδροκατασκευή” πήρε το έργο «ΔΡΟΣΙΑ-ΔΙΟΝΥΣΟΣ-Ν. ΜΑΚΡΗ»”

Πέτρος Τατούλης: Ολοκληρώνεται σταδιακά ο οδικός άξονας πρόσβασης στην παραλιακή Αρκαδία

Στην έναρξη των εργασιών στα τμήματα του οδικού άξονα Τρίπολης – Άστρους, Ελαιοχώρι – Κουμπίλα και Κουμπίλα – Λουλούδι, παρευρέθηκε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης με υπηρεσιακούς παράγοντες της Περιφέρειας Πελοποννήσου. Τα έργα αυτά έχουν προϋπολογισμό 18.000.000 και 5.300.000 ευρώ και χρόνο υλοποίησης 9 και 24 μήνες αντίστοιχα. Continue reading “Πέτρος Τατούλης: Ολοκληρώνεται σταδιακά ο οδικός άξονας πρόσβασης στην παραλιακή Αρκαδία”

Σε 24 μήνες το Ελαιοχώρι-Κουμπίλα – Μπήκαν οι υπογραφές

Σε 24 μήνες θα είναι έτοιμο το έργο “Ελαιοχώρι – Κουμπίλα” στο δρόμο Τρίπολη- Άστρος. Σήμερα το μεσημέρι μπήκαν οι υπογραφές στα γραφεία της Περιφέρειας μεταξύ του Πέτρου Τατούλη και του αναδόχου του έργου Παύλου Γριτσόπουλου. Continue reading “Σε 24 μήνες το Ελαιοχώρι-Κουμπίλα – Μπήκαν οι υπογραφές”

Ο Υπουργός Μακεδονίας – Θράκης Κ. Νίκος Τσιαρτσιώνης εγκαινίασε το έργο της ΕΥΑΘ Παγίων “Κατασκευή έργων αποχέτευσης ακάθαρτων περιοχών Σίνδου και κοινότητας Πεύκων Θεσσαλονίκης”

Για το τμήμα του έργου περιοχής Πεύκων

Ο υπουργός Μακεδονίας Θράκης κ. Νίκος Τσιαρτσιώνης, το απόγευμα της Τετάρτης 14 Δεκεμβρίου 2005, στο κοινοτικό κατάστημα της Κοινότητας Πεύκων, εγκαινίασε το τμήμα του έργου της ΕΥΑΘ Παγίων στην περιοχή Πεύκων: «Κατασκευή έργων αποχέτευσης ακάθαρτων περιοχών Σίνδου (Δήμου Εχέδωρου) και κοινότητας Πεύκων Θεσσαλονίκης».
Continue reading “Ο Υπουργός Μακεδονίας – Θράκης Κ. Νίκος Τσιαρτσιώνης εγκαινίασε το έργο της ΕΥΑΘ Παγίων “Κατασκευή έργων αποχέτευσης ακάθαρτων περιοχών Σίνδου και κοινότητας Πεύκων Θεσσαλονίκης””